Stichting Kei Kim © 2017 Best

Stichting Kei Kim

De Stichting Kei Kim is een organisatie die is opgericht om kinderen te begeleiden die een hersenbeschadiging (cerebale parese) hebben opgelopen bij hun geboorte.


Cerebrale parese (CP) is een houding- en bewegingsstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van de hersenen. Cerebrale parese is in Nederland de meest voorkomende oorzaak van (motorische) beperkingen bij kinderen.


Om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en hen een beter perspectief te bieden zet de Stichting Kei Kim zich in om deze doelen te bereiken.

Al deze kinderen hebben een eigen verhaal maar ze hebben allemaal één ding gemeen! Het zijn stuk voor stuk lieve, geweldige kinderen met heel veel doorzettingsvermogen!

Voor deze kinderen en hun ouders is het belangrijk dat zij begeleiding en advies krijgen die zij nodig hebben.


Motorclub Sólo Amigos uit Best organiseert voor Kim een benefiet rit, graag zouden we zoveel mogelijk motoren aanwezig willen hebben om zo een mooie donatie bij elkaar te rijden, de donatie is 5 euro pp.

We verzamelen op de carpoolplaats in Best, bij afrit 28 op de a2 (afrit macdonalds), daar zullen we de donatie's in ontvangst nemen. Aan het einde van de rit wordt de totale opbrengst aan haar ouders overhandigd.


Hier is een linkje van het evenement

https://www.facebook.com/events/1384507674918027/?ti=cl